Zeg het aan je vrienden!

Share 2012 is hét jaar om je motorrijbewijs te halen. Op 19 januari 2013 wordt namelijk een nieuwe wetgeving van kracht die het behalen van een rijbewijs minder gemakkelijk maakt.
En daar is men zich in de motorwereld maar al te goed van bewust. Diverse acties worden dan ook op touw gezet. Eén daarvan verdient best wel je aandacht en niet in de laatste plaats omdat ook motorrijders er rechtstreeks bij betrokken zijn. De actie "Tell-a-friend", georganiseerd door Motorrijder Magazine in samenwerking met Febiac, is echt wel origineel. Het uitgangspunt is dat jij iemand erop wijst dat hij of zij kans maakt om 2 uur gratis opleiding te winnen in een rijschool. Febiac geeft namelijk 100 keer een dergelijk kennismakingspakket weg; een niet te versmaden cadeau voor wie vrijblijvend even wil proeven van het rijden met een gemotoriseerde tweewieler.
Om iemand aan te melden voor deze sympathieke actie dien je enkel het formulier in te vullen dat op de website HetMotorrijbewijs.be staat. 't Is rap gedaan, 't kost je geen cent en je doet er je vriend(in) stellig een groot plezier mee!